Pàgines

De dies i de dones


Ahir en motiu del Dia de la dona vam decidir penjar a twitter i facebook la foto que acompanya aquest text.

Avui el Punt se n’ha fet ressò sota el titular. “Presenten les dones del PSC a Roses”. Més que les dones del PSC, la majoria d’elles són independents, són les noves dones que m’acompanyaran a la llista amb la que concorreré a les properes eleccions del 22 de maig... i en Pasqual Maragall, amic, mentor i sempre referent les va voler conèixer i donar-lis la benvinguda al nostre projecte.

Elles són Imma Carrion, Paqui Guijarro, Olga Simarro, Natàlia Inglès i Sílvia Mandri… però no seran les úniques.

Elles i altres ja fa un colla de dies que treballem en el programa a partir de reunions sectorials (Serveis a les persones, educació, Turisme i Comerç, Seguretat, Cultura, joventut…). La veritat és que aquesta vegada les noves tecnologies ens faciliten molt la feina. Treballem amb les eines que facilita gratuïtament Google i que ens permeten ser molt més eficients perquè cadascú treballa des de casa sobre uns documents comuns i així evitem els condicionants que ens imposen les nostres agendes.

Vull donar les gràcies públicament a la vintena de persones que estem treballant de valent en la confecció tan del programa com de la campanya i us avanço que aviat tindreu més novetats, això sí, si voleu ser els primers en conèixer-les busqueu-les al meu mur.