Pàgines

Plans d'Ocupació: feina i formació


Fa pocs dies un nova pàgina web neixia a Roses, viladeroses.cat. Aquesta web està conduida per l'Arturo López, un periodista que fa un parell d'anys que viu entre nosaltres. A més l'Arturo ha participat d'una manera activa en una de les polítiques que valoro més: els Plans d'Ocupació.

Els Plan d'Ocupació són uns instruments de col.laboració entre la Generalitat i l'Ajuntament que ens permeten contractar per 6 mesos persones de Roses a l'atur per realitzar treballs d'interés social i al mateix temps formar-los. A Roses hem pogut donar feina a aproximadament 150 persones. Precisament l'Arturo va treballar com a mestre d'alfabetització digital i això li ha permès endegar, amb empenta i il.lusió, el viladeroses.cat

La web, que us animo a visitar, a part de les notícies que es vagin generant s'hi penjaran regularment reportages d'interès municipal i els dos primers que ha fet tracten sobre els Plans d'Ocupació. Aquest dos reportatges els trobo realment interessants perquè posen nom i cognom a persones que han pogut treballar gràcies a aquests plans i els valoren.

Us recomano que els llegiu el reportage i visitar www.viladeroses.cat

>L'Ajuntament, els rosincs i els Plans d'Ocupació (I)

>L'Ajuntament, els rosincs i els Plans d'Ocupació (II)