Pàgines

Hora 25 a Roses: "Les oigo des de Madrid"

Dilluns vam tenir l'honor d'acollir el programa Hora 25 que l'Àngels Barceló condueix a la Cadena SER i que s'emet per tot Espanya. La SER està de gira amb la campanya I+D, Ideas por Descubrir i fa els programes des de les localitats que innoven en temps de crisi. La Cadena SER es va fixar amb Roses per la creació d'una entitat publico privada de promoció turísitca, l'Estació Nàutica, i pel projecte que estem treballant amb el Bulli.

El programa de la Barceló, que té una audiència mitjana de 1.450.000 oients, es va fer des d'un Teatre Municipal ple de gom a gom, tot i la tramuntana que bufava dilluns. Precisament, en el vídeo que adjunto, fet per Guia de Roses, se n'hi fa especial referència i també la tramuntana també va servir perquè l'amic Juli Soler definís sense voler l'objectiu de fer aquest programa a Roses (vegeu el minut 10.40 del vídeo)Aquest és era l'objectiu, que tot Espanya coneixes les marevelles de Roses, el Patrimoni Cultural, Natural i Gastronòmic que tenim, els pilars de la nostra projecció, allò que ens ha de conduir a la tan anhelada desestacionalització, augmentar la ocupació laboral i assolir els més alts estàndards de qualitat turística.

Moltes gràcies a totes les rosinques i rosincs que us vareu apropar al TMR dilluns , a aquells que el vau escoltar des de casa i a totes aquelles persones d'arreu de l'Estat que ens heu fet arribar la vostra satisfacció d'escoltar aquest programa des d'allà on viviu. A tots, moltes gràcies.

Si us vàreu perdre el programa o el voleu tornar a escoltar, ho podeu fer-ho des d'aquí: