Pàgines

Piove, Porco Governo!


Segurament han sigut les 48h més llargues des de que soc alcaldessa. Roses sense llum i les conseqüències que se’n deriven.

Hem viscut moments de màxima excepcionalitat, moments, situacions i paisatges que potser molts no tornarem a viure.

Vull que sabeu que l'Ajuntament de Roses farà una queixa formal a FECSA_ENDESA i reclamarà inversions en el territori i alternatives eficaces i àgils en moments crítics com els que hem viscut.

Qualsevol fet excepcional implica noves maneres d’actuar. En el nostre cas vam constituir el dilluns a les 14h la Taula de Coordinació de la nevada. En aquesta taula hi han participat la Policia Municipal, amb l’Eduard Campà al capdavant, el Regidor de Seguretat, l’Àngel Tarrero; el Cap de RosesNet, Pere Roig i l’Octavi Puig; Rosersa, Toni Montalt i en Dani; en Rafa, el Cap dsel Bombers; El cap de Protecció Civil, el sr. Romero; la Brigada, amb en Dona al capdavant; el Regidor de Territori, paco Martínez i el Regidor de l’Àrea de les Persones, Toni Rodríguez.
He de dir que he rebut trucades de suport de totes les institucions publiques i de molts ciutadans de Roses que s’han posat a la nostra disposició per qualsevol cosa que necessitéssim. Vull agrair especialment a Jaume Costa i els “Galgos”, a més de l’Hotel Goya Park, l’Hotel Montecarlo i l’Hotel Terraza per posar a disposició de la Taula de Coordinació els seus equipaments.

Però sobretot us vull donar les gràcies a vosaltres, els ciutadans, la paciència que heu tingut en aquests moments excepcionals. És un honor ser la vostra alcaldessa.

Tots, ciutadans, polítics, tècnics, cossos de seguretat, totes i tots hem après molt d’aquestes darreres 48h. Ara toca avaluar totes les incidències, procediments i esforços i completar el Protocol d’actuació en casos excepcionals.

Qui sembla que no ha après res és Páramo i companyia que fins i tot aprofiten situacions límit com aquestes per culpar al govern municipal. Com deia aquell piove, porco governo.

Lamentablement i com sempre, el cap de l’oposició no s’ha dignat ni tant sols a fer una trucada ni s’ha posat en contacte amb el govern municipal. Per sort Roses avança malgrat ell i gràcies als seus ciutadans avança molt bé. Suposo que a través dels mitjans comunicació en tindrem notícies carregades de ressentiment. M'atreviria a endevinar el missatge que donarà: "moltes gràcies a tots menys a la Magda perquè si ha nevat es culpa seva."

De nou moltes gràcies a totes i a tots!