Pàgines

Estat de la Situació - Dimarts, 18.30h


Acabem de sortir de la Taula de Coordinació de la nevada. Les accions dutes a terme al llarg del dia han anat bé. Ara ens fa patir les clapes de gel que es puguin formar al llarg de la nit per la caiguda de les temperatures. Per això hem adoptat les següents mesures:

Rosesnet i Rosersa mantindran els seus operatius fins que es faci fosc.

Fins a les 02.00h la Policia Municipal de Roses patrullarà per Roses detectant els punts més crítics on s’hi poden formar més plaques de gel i la seva incidència sigui major.

Ales 02.00h 3 equips formats per personal de la brigada, rosersa i rosesnet començaran a treballar tirant sal a les zones més crítiques en base a les indicacions de la Policia Local.

Dos equips treballaran tirant sal als carrers amb més pendent, en especial al sector del puig rom, la Muntanyeta i les urbanitzacions. El tercer, amb maquinària més petita, treballarà al centre del poble concentrant-se també en els carrers amb pendent.

A les 06.00h de la matinada d’incorporaran els treballadors de Rosersa i Rosesnet que a partir de la feina feta durant la nit reforçaran el servei a peu i en vehicles de menors dimensions per tal de tenir a les 08.00h el municipi hàbil pel trànsit rodat i vianant.

Tots els equips disposen de planells sectoritzats i emissores per comunicar-se amb el Centre de Control de la Taula de Coordinació de la Nevada que té la seva seu a les oficines de la Policia Local.

Roses disposa d’ aproximadament 4T de sal per desfer la neu que queda a la via pública i el glaç que es pugui generar durant la nit degut a la baixes temperatures que es preveuen.

La Confraria de Pescadors ha posat a disposició de la Taula de Coordinació combustible pels tractors i altre maquinària que s’està utilitzant per minimitzar els efectes de la nevada i propera glaçada.

L’Hotel Goya Park i l’Hotel Montecarlo han ofert la seva ajuda i col·laboració per qualsevol tema d’intendència que sigui necessari. Agraeixo moltíssim la seva predisposició i compromís.

BONA FEINA! NO ABAIXEM LA GUARDIA!