Pàgines

Nous temps, Nous models


El turisme ja no és el que era. A Roses ho sabem prou bé. Per aquesta raó a Roses hem iniciat el camí de transformació turística basat en la qualitat, la singularització del nostre destí i el patrimoni natural i cultural.

En aquest camí la Certificació de Destinació de Turisme Familiar és una de les fites més importants.

És una de les fites més importants perquè significa, entre altres coses, la implicació directe dels empresaris i empresàries en el destí del nostre municipi i perquè és un reconeixement de la qualitat dels serveis que ofereixen i que ofereix Roses a totes aquelles persones que ens visiten.

La Certificació avala Roses com un destinació turística madura, amb serveis adaptats per les famílies i amb una gran varietat d’ofertes d’oci i entreteniment.

Avui, el turisme busca precisament experiències per viure i compartir-les amb família o amb parella. Amb la Certificació DTF i la recent constitució de l’Estació Nàutica Roses – Cap de Creus dotem el nostre municipi d’activitats certificades que asseguren experiències de qualitat als nostres visitants.

Roses avança ferma cap un nou model turístic. Un nou model que és imprescindible per mantenir la competitivitat del nostre principal sector econòmic.

Un nou model que té en els empresaris i empresàries la punta de llança de la seva raó de ser: la col·laboració público- privada en el futur del nostre municipi , en el futur nostres fills.

Aquest nou model té com a base la qualitat, la sostenibilitat ambiental i econòmica i la capacitat d’adaptació i anticipació als canvis. Precisament aquests darrer aspecte la capacitat d’adaptar-nos al canvis que es produeixen al nostre voltant és una de les claus del nostre futur.

Deia al començament , que el turisme ja no és el que era, per tan necessitem marques de garantía que certifiquin la qualitat dels nostres serveis i estructures de promoció àgils i dinàmiques per tal de fer front a un sector turístic en constant evolució, en constant canvi.

Amb la propera presentació de l’Estació Nàutica Roses – Cap de Creus, uns ens públic privat que serà el pal de paller d’aquest nou model turístic, comença un camí que vol convertir un destí basat en el sol i platja en un destí d’estàncies actives, d’experiències i sensacions al voltant del Mar, la Gastronomia i el Patrimoni.

No tinguin el més mínim dubte: Roses sap on va i avança bé cap un futur, que si bé és incert, més ho és per aquells destins que no estan preparats. Que ningú ho dubti, Roses ha posat les bases per encarar-lo amb les millors garanties possibles.

Treballem per construir un nou model turístic que més que una voluntat política és una necessitat vital.