Pàgines

Estat de la Situació - Dimarts, 16.40h

El sol llueix a Roses, de moment quasi tot net. si més no es pot circular pel 95% de les vies. Les voreres s'han netejat a mà. Costa encara accedir a dalt de tot de la Muntanyeta, al Puig Rom amb la carretera de Montjoi i a dalt del Mas Fumats. No hi ha hagut cap incident greu ni cap incident personal.

Pel que fa al subministrament de l'aigua ens fan saber que arribarà en breu un grup electrògen que farà que torni a funcionar la maquinària. Tot i així els pous existent com el de "les Muralles" donen de sí però els dels Grecs, Almadrava i Canyelles, Mas Oliva, Mas Fumats i Mas Boscà s'han anat buidant al llarg del dia... Ens diuen i esperem que es resolgui el subministrament d'aigua a mitja tarda.

Pel que fa a la tornada de la corrent i per tant la llum: a l'estació de la Torre del vent , camí vell de Roses, hi arriben dues línees que en aquests moments no estan reparades. Segons informació de FECSA-ENDESA s'està treballant de valent i esperen que es restauri el subministrament entre les 19h i les 20h. Així ho esperem tots i totes!!!!

Finalment, moltes gràcies a l'Eduard Campà Cap de la Policia, a totes i tots els agents de la Policia , a Rafa Cap dels Bombers i a la seva gent, als Mossos , a la Brigada Municipal capitanejada per en Dona, a Dani PI , a Jaume Costa , al Cap de Protecció Civil, a la nostra gent de ROSERSA, la de ROSESNET , als "Galgos"...pare i fill, a la gent del CAP. Moltes gràcies per la vostra predisposició, col·laboració i ajuda.

Algunes dades:

- A les 8h d'avui el 90% de de la via pública neta de neu.

- Més de 40 persones treballem per minimitzar els efectes de la nevada.

- 5 màqueines han treballat dia i nit per treure neu. Encara treballen.

- al llarg d'avui s'ha prioritzat la neteja de voreres per tal de fer-les transitables.

- l'Hotel Goya Park ha servit menjar calent als treballadors municipals i voluntaris.

MOLTES GRÀCIES A TOTHOM!

NO ABAIXEM LA GUARDIA!