Pàgines

A Google li agrada el Geoportal de Roses


"el Ayuntamiento de Roses ha hecho de su portal municipal un espacio innovador, en el que sus ciudadanos pueden acceder con facilidad a la información de su municipio utilizando las nuevas tecnologías"

Així ens veu Google. Aquest text està extret del blog oficial de google, concretament de l'entrada que parla de la nova eina que hem posat a disposició dels ciutadans: el GEOPORTAL

El GEOPORTAL és un espai interactiu on es concentra tota la informació i serveis de Roses. És una eina via Internet, totalment lliure i gratuïta, i que funciona sense que sigui necessari instal·lar-se cap software. Aquest servei és molt potent i útil tant per la ciutadania com pels professionals que treballin amb la informació territorial, ja que es concentra tota aquesta informació en un únic espai.

Les funcionalitats són molt grans, al tenir accés a quasi totes les dades territorials que utilitzen els treballadors municipals per desenvolupar la seva feina. En l’elaboració del servei s’han tingut en compte les necessitats dels usuaris respecte a l’ús de la informació geogràfica a través d’Internet, detectades en diferents enquestes. Aquesta iniciativa s’afegeix a la política de modernització de la gestió municipal i, al mateix temps, facilita l’accés a la informació dels ciutadans utilitzant les noves tecnologies.

Us convido a visitar el Geoportal, ha provar l'aplicació de Google Earth i a navegar virtualment per Roses. Us deixo algunes enllaços on es parla d'aquesta eina: