Pàgines

Benvolgut Artur


L'Artur fa un any que ens va deixar i fa pocs dies li vaig escriure una carta que va publicar el Punt. Us la reprodueixo tal i com alguns de vosaltres m'heu demanat. L'Artur a més de ser un excel·lent company era millor amic. Sempre Artur!!





Fa un any que ens vas deixar i dos anys de la nostra legislatura. Una legislatura marcada per la teva mort injusta i prematura. Recordo encara quan i com organitzàvem el govern i quines eren les prioritats que havíem de tirar endavant. Saps, Artur? Ens n'hem sortit molt bé tots plegats. Sabíem que seria complicat i que l'oposició no ens ho faria fàcil. Però hem marcat un tarannà i Roses avança amb confiança i amb projectes que la fan dinàmica i humana.

Hem aconseguit crear un clima de tranquil·litat en aquesta Roses políticament diversa, una sola veu amb un sol objectiu que sempre és la nostra ciutat. Vas començar treballant amb el pla de barris que vàrem aconseguir i et vaig donar la notícia el mes d'agost mentre lluitaves contra la teva malaltia. Estaves content i, tot i dèbil, vas dir endavant, treballem i complim amb el nostre projecte. El Pla de Barris porta el teu nom
[ continua ]

Llegeix tota la carta clicant aquí