Pàgines

Malgrat tot estem a disposició de l'alcalde. Roses s'ha mereix

L'Ajuntament de Roses continua apostant per l'Estació Nàutica. És una molt i molt bona notícia! No han pogut desentendre's d'aquest gran projecte treballat i aconseguit pel Govern que jo Presidia. És un molt bon projecte i el primer públic-privat, un projecte que reuneix ajuntament i empresaris de Roses per avançar junts i sumar cap a una Vila pròspera econòmica i socialment. Pocs hi creien fins i tot els que ara hi són no ho veien gens clar però cal ser atrevit i valent i anar molt més enllà com vàrem fer nosaltres .  Ara cal avançar i no aturar-se. L'Estació Nàutica és la primera pedra d'un gran projecte per a Roses i sobretot per a la seva gent. Han agafat el relleu dels Creuers però es queden quiets, parats no saben què s'ha de fer per fer-se líders en el mercat creuerístic.
Roses està perdent tot el que havia recuperat en Cultura, en Promoció econòmica, en Festes, Participació Ciutadana, en Turisme comarcal nacional i internacional i fins i tot amb els treballadors de l'Ajuntament i la Policia Municipal. Roses necessita els empresaris i els treballadors i sobretot necessita dedicació  absoluta i projectes cosa que el Govern actual no té ni una ni l'altra cosa.
Les relliscades, una darrera l'altra, del Govern CIU-PP estan fent molt mal al Poble. Primer Solingen amb una despesa de més de 50.000€ en 7 dies sense retorn evident i per descomptat per recuperar el dineral invertit , després la Fira de la Rosa de 3 o 4 dies que va costar 60.000€! promocionant un producte que Roses no té i que es va haver d'anar a buscar a tocar de Barcelona. 110.000€ per 10 dies ( més que la taula de la Sala de Plens que és moderna i per a tota la vida) en temps de Crisi és intolerable.
No en tenien prou que sense cap més projecte es treuen de la butxaca un projecte liderat pel regidor de Promoció Econòmica, diuen uns i pel regidor de Seguretat diuen uns altres, i monten unes fires artesanals de un mes i pico de durada en plena temporada turística on ja hi ha tots els comerciants i empresaris que tenen obert el seu negoci i és en aquestes dates que treballen, i l' adjudiquen a l'Associació de la qual és President el fill del regidor de promoció econòmica que a més a més hi té una parada. No només això sinó que aproven un Pla d' usos de temporada i només una part  surt a concurs la resta, les casetes de fusta, no. No s'acttaba aquí el major despropòsit que ha fet mai l'Ajuntament de Roses que fan malbé el terra del Passeig i deixen 30 casetes de fusta instal.lades i tancades al Passeig fent-lo malbé i trencant la vista a la Badia (per cert ja no sé si continuen amb el projecte"Roses una de les Badies més maques del món" que ens donava un ressó internacional mai pagat amb diners). Hi ha moltes més anècdotes  però la de desclavar les casetes de davant d'alguns hotels per a la pressió de l'alcaldia arriba massa lluny.
Amb la gran idea s'enfronten amb els comerciants i hotelers de Santa Margarita però també de Roses on l'Acor demana la retirada immediata d'aquest "xanxullo". Surt l'alcalde dient que era una iniciativa per fer fora els top-manta. Ah sí? On és l'informe de la Policia, perquè no ho explicaven als comerciants de la Vila? Perquè no ho explicita en en una Junta de Govern anterior? A nosaltres ens sembla una idea sense pensar en les conseqüències, precipitada i que ratlla la Prevaricació.
Aviat podrem veure l'expedient i aclarirem tot allò que vàrem preguntar al Ple i que no se'ns va contestar.
L'alcalde-absent ens acusa de linxament o assetjament a un regidor. Quina barra! Demanar explicacions d'un projecte municipal que mal comença i quemolt malament acaba és fer la nostra feina, res més. Serà el Jutge qui determini què està mal fet i qui n'és el responsable.
Per acabar d'arreglar-ho Roses torna a ser portada de diaris en Ple estiu i per dir que Roses està Ple de Tops-manta i recalca que el Govern està desbordat i és incapaç d'aturar-ho tot i que el nostre il.lustre alcalde és al Congrés de Diputat i va votar a favor d'una llei que tracta d'aquest tema.
Un estiu on hi ha hagut fins ara 2 manifestacions de la Policia Municipal que no està d'acord en l'aplicació que fa l'alcalde amb les mesures de la Reforma Laboral i de la Crisi en el seu horari. No entenc com no han pogut arribar a un acord. Sí que entenc que a Madrid i a Roses governa la dreta pura i dura PP-CIU i que apliquen el que ordenen des de Madrid . PP i CIU han votat a favor de la Reforma Laboral que escanya els treballadors de Roses i han estat d'acord amb les injustes retallades del Govern Mas de Catalunya sobre la població de Catalunya i de Roses també.
De tot se'ns desprèn un Govern de Roses dèbil, abandonat mitja setmana pel Capità de la Nau i dirigit per mariners ara per ara d'Aigua dolça.
Roses té un futur immens, Roses i la seva gent es mereixen un Govern fort amb dedicació i projectes sòlids, Roses necessita que algú pensi i proposi projectes i iniciatives pels mals moments que estem vivint, de cara a la Crisi amb empenta i força i estant-hi sempre al peu del canó i no arronssant-se davant de Madrid.
Estem a la disposició de la gent de Roses i de qui ara n'és l'alcalde per tirar endavant els projectes que Roses necessiti i nosaltres els tenim i els proposem al Govern de Roses. Ara més que mai estem amb la GENT DE ROSES i com he dit a DISPOSICIÓ de l'alcalde.