Pàgines

COMUNICAT DE L'EQUIP DE GOVERN

Us ajunto el comunicat que hem emès des de l'equip de govern de Roses arran de la notícia apareguda a diferents mitjans de comunicació sobre la sol.licitud d'informació del jutjat nº2 de Figueres.

COMUNICAT DE L'EQUIP DE GOVERN

El dia 28 de desembre de 2010 l’Ajuntament de Roses va rebre via registre d’entrada tres sol·licituds d’informació del Jutjat nº2 de Figueres.

La primera sol·licitud d’informació fa referència a col·laboracions de l’Ajuntament de Roses amb diferents entitats civils de la nostra vila per a la realització de les seves activitats, entre elles: La Bicicletada Popular, el Pessebre Vivent, la Festa Andalusa, La contractació dels Grups de música local per la Trobada de Harley Davidson, Torneig de Futbolí Català i un Dinar de la Gent Gran.

La Segona sol·licitud d’informació fa referència a uns expedients sancionadors relatius a deposicions d’excrements de gossos a la via pública i bosses d’escombraries fora dels preceptius contenidors. Tots i cadascun del quals disposen d’informe jurídic recomanant l’arxiu d’aquests expedients.

La tercera i última sol·licitud fa referència a una barraca d’un familiar d’un regidor de l’equip de govern i es sol·licita el certificat urbanístic de la finca en qüestió.

Davant d’aquests fets, el govern de Roses manifesta:

1- La seva absoluta tranquil·litat davant les denuncies de CiU.

2- El Govern de Roses es posa a total disposició i col·laboració del Jutjat nº2 de Figueres.

3- El Govern de Roses ha actuat, actua i actuarà amb total transparència.

4- Tota la informació sol·licitada ha estat tractada, debatuda i aprovada pel Ple Municipal de Roses.

5- El Govern de Roses no té cap dubte sobre la legalitat de tota la informació sol·licitada.

6-El Govern de Roses està convençut que es tracta d’una maniobra política a 5 mesos de les eleccions municipals.

7-El Govern de Roses és conscient que l’únic objectiu d’aquesta maniobra política és perjudicar el govern , la imatge de la vila i a la societat civil rosinca.

8-El Govern de Roses està convençut que la resolució judicial serà l’arxivament i sobreseïment

9-El Govern de Roses lamenta profundament que la imatge de Roses quedi una vegada més perjudicada per actituds irresponsables que només busquen el benefici personal.

Des del Govern de Roses volem expressar la nostra total tranquil·litat davant d’aquest assumpte i volem denunciar les insistents intrigues i conspiracions del líder de CiU , Carles Páramo, únic membre d’aquesta corporació imputat per un delicte de prevaricació, per tal de desacreditar una vegada més aquest Equip de Govern, la vila de Roses i la seva societat civil.

El Govern de Roses es reafirma en el seu compromís de seguir treballant amb l’únic objectiu de millorar la qualitat de vida dels seus ciutadans.

Roses, 2 de gener de 2011