Pàgines

Els millors de tots els temps


Ahir molts diaris es feien ressò del veredicte de la revista britànica Restaurant que catalogava El Bulli com el segon millor restaurant del món de l'any 2010. Evidentment en parlaven tant perquè els darrers 4 anys El Bulli de Ferran Adrià i Juli Soler havia tingut l'honor d'ocupar la primera plaça d'aquest rànking, privilegi que recau sobre el restaurant danès Noma de René Redzepi, alumne de Ferran Adrià.

Si fem un recull els titulars de la premsa gironina, catalana i espanyola d'ahir es pot arribar a la conclusió que aquest segon lloc és un fracàs en tota regla quan és tot el contrari.

Dels pocs periodistes i opinadors que han posat les coses al seu lloc és el valorat i respectat Salvador Garcia-Arbós. En Vador, reconegut periodista polític i gastronòmic, és dels pocs que destaca que en el mateix acte van reconìeixer Ferran Adrià com el millor cuiner de la dècada i escriu avui la contraportada de el Punt un article que comparteixo al 100% i que podeu llegir AQUÍ

Només recalcar un dada: els 7 millors restaurants del món estan regentats per cuiners formats al el Bulli.

Coneixen a en Ferran i en Juli aquest aspecte és el que els fa més il.lusió i ha de ser així perquè aquesta dada reafirma que són ELS MILLORS DE TOTS ELS TEMPS.