Pàgines

Quan Roses és una gran família


Quan Roses és una gran família era el títol de la presentació del llibret de carnaval que va escriure en Carles Ferrer. El següent escrit és una modesta forma de donar les gràcies, un recull d’actualitzacions del perfil del facebook que juntes conformen el relat d’agraïment a totes aquelles persones, agrupacions, colles i institucions que van del Carnaval 2010 un esdeveniment perfecte. Com escrivia en Carles, quan Roses és una gran família res no ens pot aturar.

[Aquest escrit ha estat construït a partir de les actualitzacions del perfil del facebook]


Visiteu la pàgina web de AROFES, l'associació rosinca de festes. Ja ens van deixar bocabadats amb el Pessebre vivent, amb l'exposició de vestits de i cartells de Carnaval i amb les Bicicletades i ara amb la magnífica organització del Carnaval d'aquest any. Han treballat més que mai i sempre amb un somriure als llavis. ...No sabeu com n'estic de contenta de tenir un equip tan fantàstic. Us estimo. Moltes i moltes gràcies!

Més agraïments: a la Policia Municipal de Roses. A tots i totes, un per un, moltes gràcies per la vostra excel·lent feina, heu estat al peu de canó a totes hores i suportat fred i disbauxa. El cap de la Policia Municipal és un extraordinari professional i ho demostra cada dia. Gràcies Eduard ! també gràcies Guti. Tenir... aquesta plantilla és per a Roses un luxe i un orgull.




Uns quants més: a la Creu Roja, als comandaments i sobretot als i a les joves voluntàries de Roses. La vostra presència i la vostra eficàcia han fet que tot fos impecable. També n'estic cofoia. Sou bona gent i bons professionals.

Si el Carnaval ha sortit de meravella i tot ha estat en ordre és gràcies a la Brigada Municipal encapçalada per en Dona, gràcies a la gent de Rosesnet que han escombrat i deixat la nostra vila cada dia neta, als treballadors de Rosersa sempre atents a allò que pugui passar. Als metges i infermeres del CAP i a totes les... persones que hi treballen, als Bombers que també hi són i van actuar una vegada sense més problemes.

També gràcies al Club bàsquet Roses per atendre la gent a les Discomòbils del pavelló. AERoses i Club Futbol Base per el servei de Bar a l'embalat durant tots els dies. Gràcies a tots i totes les voluntàries espontànies.

Felicitats i moltes gràcies a tota la gent de Roses, els qui vàreu desfilar, els que vàreu estar mirant totes les passades. Enhorabona a les webs http://www.rosesavui.com i http://www.guiaderoses.net per la feina ben feta, per col·laborar a explicar com som els rosincs i per trasmetre les sensacions i bons sentiments de la gent de Roses. També felicitats i gràcies a TVEmpordà altrament dita TVRoses.

I finalment gràcies a l'equip tècnic de l'àrea de festes-joventut-esports per tenir-ho tot a punt. Gràcies a l'equip de govern, als "meus" regidors i regidora que han estat sempre a l'aguait i hi han estat a totes hores. Gràcies CARLES FERRER moltes gràcies per tot, per la teva energia, la teva simpatia i empatia. Ah! i gràcies Domingo!


Alvaro Diaz D'Acuña

Alcaldessa.. q els Mossos també van passar fred i disbauxa...i van fer una excel,lent feina.......ijjijijijij

Magda Casamitjana tens tota la raó Alvaro!! gràcies i moltes gràcies als mossos d'esquadra per la seva excel·lent feina durant el Carnaval i durant tot l'any! la veritat és que la col·laboració és màxima entre els Municipals i els Mossos. N'estic verdaderament contenta i Roses està en molt bones mans.