Pàgines

Què és una Estació Nàutica?


A Europa hi ha 18 milions de turistes que aprofiten les seves vacances per practicar activitats relacionades amb el món nàutic.

A Roses estem treballant per posar en valor el mar i la nostra Badia i ser reconeguts com Estació Nàutica. Però... Què és una Estació Nàutica?

Un Estació Nàutica és una associació sense ànim de lucre de la que formen part empresaris del sector turístic i l'ajuntament i que tenen com a MISSIÓ transformar un destí consolidat de sol i platja en un destí d'estàncies actives en el mar.

Les Estacions Nàutiques tenen com objectiu crear productes turístics formats per allotjament + activitats nàutiques, que es diferencia d'altres productes perquè garanteixen als usuaris al moment de fer les reserves uns estàndards de qualitat òptims.

Aquests productes estan complementats per altres activitats no relaciones amb el món nàutic però que són tan o més importants: l'oferta cultural i natural, el senderisme, els parcs aquàtics, els spa, el golf, el paracaigudisme, etc. que doten al destí nàutic d'un valor afegit important i sobretot de qualitat.

Aquí teniu el vídeo de la darrera reunió de treball per la creació de l'Estació Nàutica de Roses:




Qualitat: premissa Nº1

Si una paraula defineix les Estacions Nàutiques és QUALITAT.

Totes les empreses que vulguin formar part de la futura Estació Nàutica hauran de passar una auditoria de AEEN per tal de verificar que, a part de complir tots els requeriments legals, ofereix un servei de qualitat.

Aquest aspecte és FONAMENTAL per assegurar en origen als turistes unes condicions òptimes dels materials i del servei.

Els hàbits turístics han canviat: les reserves les fem per Internet, des de casa i sense veure el producte. Disposar d'una MARCA DE GARANTIA com és l'Estació Nàutica asseguraria als futurs visitants de Roses uns estandards de qualitat i una diversitat de producte que poques destinacions podríen igualar. T'apuntes a l'Estació Nàutica?

Si vols saber més sobre les Estacions Nàutiques visita www.estacionesnauticas.info