Pàgines

Roses i Ceret comencem a caminar junts

Dijous ens vàrem desplaçar a Ceret per fer la primera reunió de treball amb els responsables de joventut del municipi nord català. La trobada s’emmarcava dins l’acord de cooperació transfronterera entre el Consell Comarcal de l’Alt Empordà i la delegació del Ministeri de Salut, de Joventut i Esport de França al Llenguadoc-Roselló. El nostre pairtener és Ceret i estem molt contents perquè els nostre joves podran conèixer una vila preciosa, culturalment potent i plena de gent encantadora que ens van tractar de meravella.

Aquesta col•laboració transfronterera és importantíssima perquè els joves de Roses i Ceret coneguin la realitat d'uns i altres de manera directe, comparteixin experiències i intercanviïn coneixements.


A la reunió de treball del matí vàrem fixar el dia 23 d’Abril com el dia que els Ceretans ens tornaran la visita i alhora podran conèixer com vivim Sant Jordi a Roses. El dia 25 d’Abril ens agradaria poder portar el primer grup de joves rosincs a Ceret perquè visitin aquesta vila aprofitant que els dissabtes s’hi celebra una fira artesanal que coverteix Ceret en un destí ineludible.

Aquestes trobades giraran al voltant de la Natura i el coneixement de l’entorn dels dos municipis i tant l’Alain Torrent, l’alcalde de Ceret, i jo mateixa confiem que serveixi per consolidar les relacions dels dos municipis i el respecte pel ric patrimoni natural del que gaudim conjuntament.

Encetem les relacions amb Ceret amb els joves i les continuarem amb la cultura i la llengua. Moltes gràcies a totes i a tots els amics ceretans

Enllaços d'interès: