Pàgines

La mare de tots els temporals

És de tots sabut que el dia de Sant Esteve el temporal de llevant, la mare de tots els temporals en va dir l’Hora Nova, va fer molt mal a municipis com l’Escala, Llançà, Blanes o Tossa. Roses no va patir tan la llevantada perquè el temporal va passar de costat. Però Déu n’hi do.

Reflexiono sobre el temporal i sobre una notícia apareguda al diari AVUI, on apareixen declaracions meves, sobre les previsions dels ajuntaments en temes de Seguretat Civil en un context que podria donar a les meves paraules interpretacions equivocades.


platja de l'Almadrava, 28/12/2008

M’agradaria puntualitzar que aquestes declaracions venen precedides per un efusiu agraïment al Conseller Nadal, que em va trucar a primera hora i es va posar a disposició de Roses pel que calgués. De la mateixa manera al Director General de Pesca Martí Sans que es va personar per avaluar els possibles danys i posar-se a disposició del sector pesquer de Roses. Trucades insistents i amatents del Delegat del Govern en Jordi Martinoy, de la gerent de Ports de la Generalitat i del Subdelegat del govern de l’estat en Francesc Francisco, entre altres.

A tots ells moltes gràcies pel suport prestat durant els moments crítics del temporal, moltes gràcies per la seva atenció i per estar al peu del canó quan des dels ajuntaments necessitem la seva ajuda.