Pàgines

Hola a tots i a totes. Sóc aquí i us escolto. treballant aprop vostre i mirant lluny.

Començo de nou el meu blog amb la intenció que sigui una bona eina de comunicació: opinaré i també podré saber l’opinió d’aquells o aquelles que hi estiguin interessats/des.
La meva voluntat és que mitjançant aquest mitjà de comunicació, la història política i social de Roses, el present del nostre municipi i, sobretot, el seu futur tinguin un espai de comunicació obert, tolerant i, espero, amb contingut per compartir, debatre i avançar.
també opinaré, com a portaveu del PSC al Consell Comarcal, de tots aquells projectes que crec seran bons per la nostra comarca i com sempre anant una mica més enllà del dia a dia,
Em podeu seguir com molts de vosaltres sabeu a través de Facebook i de tweeter.
Vaig arribar a la política, ara ja fa 12 anys, quan el PSC de Roses passava per un mal moment; el treball dels que ja hi eren i dels que ens hem anat afegint al projecte ens ha portat a un escenari radicalment diferent: hem governat els darrers quatre anys i ara, tot i estant a l’oposició, estem situats per tornar a governar properament.
No defugiré ni la reflexió d’allò que no hem fet prou bé, ni la diagnosi dels tractaments injustos que hem patit, ni la cordura per donar suport a tot allò que es faci bé ni, per descomptat, la valentia i la lucidesa que ens ha de portar a millorar un projecte que ha estat bó però que òbviament, pot ser, amb treball i constància, molt millor.
És amb aquest esperit que inicio aquest blog. Espero que tothom qui ho desitgi se’l faci seu des de la perspectiva del diàleg, de la controvèrsia constructiva i de la voluntat compartida de què Roses segueixi avançant.
Us hi espero a tots i totes.