Pàgines

Un somni fet realitat


El dia 2 de gener de 2010 és i serà sens dubte un dia important per a la família Gotanegra però també ho és i serà per a Roses i tots els seus habitants perquè la família Gotanegra i Portell ens va llegar un testimoni, en forma de llibre i de CD, un recorregut de 75 anys, de tres generacions, d’esforç, de feina, de lluita constant, de visió de futur i d’il·lusions emmarcades a l’Hotel Terraza.


És la història de la vida de qui va ser un home, en Norat, emprenedor, valent i que va optar ja aleshores per anar veure món i tornar, sobretot tornar, format i amb noves idees a casa seva, a Roses.


En Norat, en Miquel, en Toni i la Neus són la tercera generació i han estat embolcallats per la Sra Mercè, la nora, l’esposa i la mare, pal de paller del dia a dia. La Sra Mercè ha educat els seus fills amb el que sempre, però avui més que mai, és imprescindible per progressar i tirar endavant: feina, molt esforç, tenacitat, respecte per l’entorn i il·lusió.


Roses s’ha fet gran, sí, però l’esperit dels primers emprenedors rosincs és i serà sempre entre nosaltres. Les tres, quasi quatre, generacions de Gotanegra, han aportat a Roses molt més del que ningú mai es podia imaginar.


Estem contents de tenir-los com a excel·lents empresaris i com a amics, però sobretot estem contents perquè són un referent clar de feina ben feta, de qualitat, d’esforç i innovació. Són un referent imprescindible per als rosincs i rosinques d’avui i de demà.


Els germans Gotanegra i Portell no només fan bé la seva feina sinó que participen i s’impliquen per a que Roses avanci, donen sempre suport a totes les entitats i aposten per la cultura. El nostre país necessita empresaris com ells: compromesos amb la feina i sobretot amb la societat i les persones.


Roses ha volgut fer un homenatge, felicitar i donar les gràcies als Norats d’avui, a la generació que ha sabut mantenir i superar l’esperit de l’avi. Per això Roses va fer entrega de la Rosa de Bronze de la Vila a l’artífex de l’èxit present, a l’ànima de la família, la sra. Mercè Portell.


La família Gotanegra i Portell han apostat i estan convençuts que cal invertir, innovar i modernitzar per a arribar a l’excel·lència. Jo només puc dir que ja hi són i que els demano que continuïn en aquests en aquest camí i que sempre, sempre ens tindran al seu costat.


article publicat a el Punt